Har tråkigt

En lista jag snodde från Malin & Alice

Din första:

* Operation: Opererade in rör i öronen 5 år gammal
* Piercing: Näsan
* Sport: Handboll (väldigt kort haha)
* Husdjuret: Katt
* Semester: Säkerligen en husvagns semester till Hönö.
* Konsert: hmm har inte vart på nån än, Nrj på Liseberg räknas det?
* Kärlek: hmm inga kommentarer

Just nu:
* Äter jag: Inget
* Dricker jag: Inte nått
* Ska jag: skriva klart detta.
* Lyssnar jag på: Jonny, Gabriel o tv:n
* Väntar ja på: Att vi ska åka till Orust
* Tittar du på: Skärmen där jag läser texten
* Har du på dig: mammabyxor & en brun tröjja

Din framtid:
* Barn: Gabriel + en till påväg
* Giftemål: Nästa sommar =)
* Karriär: Ja tack

Vad föredrar du:
* Kramar eller kyssar: Kramar
* Kortare eller längre: Längre
* Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
* Busig eller lydig: Busig

Tror du på:
* Kärlek vid första ögonkastet: Kanske .
* Gud: Ne sånt dravvel, nej tack...
* Mirakel: har redan hänt..
* Aliens: ne men kanske nån liten början på nått liv nånstans.
*Magi: Nej.det är ju bara fejk.
* Himlen: Klart. På något sätt
* Tomten: JA, (för alla över 12 år Nej va fan klart han inte gör)
* Änglar: Absolut.
* Transformers: Nej.
* Är du kär i någon: Ja!
* Önskar du att du bodde någon annanstans: Nån gång i framtiden kanske men inte nu.
* Tycker du att du är attraktiv: Oftast.
* Dricker du alkohol: Inte som gravid.
* Använder du droger: Har aldrig hänt och kommer aldrig att göra
* Röker du: Nope
* Vilket schampoo använder du: Hmm ingen aning, kommer inte ihåg
* Vad är du rädd för: Att det händer nått med min familj.
* Gillar du att tvätta: Hell no?


Miss schitzo....


Usch, vilken hormon råtta jag är idag. FY. Känner mig lite lätt personlighets klyven, ena stunden så förbannad att jag nästan grinar i andra stunden skrattar jag frenetiskt åt INGENTING. Hmm kanske borde man låsa in mig med tvångströjja tills den här bebisen tittar ut???

Fredag den jävla fucking trettonde!!!!







FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN



Det är det enda jag har att säga!



Gabriel vaknade 04,34 exakt samma tid som igår natt, vägrade somna om, tillslut när jag gav upp och la han i min säng somnade han om gott, kl var då 05,19. Sedan somnade även jag om efter en stund för att drömma, jo en MARDRÖM, suck.

Vaknar sedan 07,20 för att väcka Gabriel, så han kan gå till dagis. Han vaknade av sig självt och det första han gjorde var att skina upp som en sol när han såg sig själv i spegeln. Men så frt jag skulle ta på honom kläderna så utbröt det en massig aggressiv attack, eller ja han skrek som en stucken gris, var arg, kastade sig på golvet. Alla ni som har barn vet nog vad jag pratar om för anfall. Efter ca 10 minuter då han inte lugnat sig känner jag honom i pannan KOKHET, tar tempen som bara visade sig ligga på 37,7 alltså ev bara en skrik temp. Bestämmer mig för at vi går till dagis ändå, han kan ju inte slippa dagis för att han säger ifrån HELL NO. På med kläderna = rena brottnings matchen, ut på trappen lika mkt gap skrik. Försöker få honom att gå till dagis som han gör VARJE dagismorgon. Men tvärstopp. Han bara gap skriker. hela denna episod mynnade ut i att stackars mamma fick bära ett hysterisk barn hela vägen till dagis (THANK GOD att vi inte har så långt till dagis). Väl där kommer dagisfröknarna fram helt chockade, ni som känner min son vet att detta ej är ett vanligt beteende hos min grabb, likaväl fröknarna. Efter att snabbt fått förklara morgonens förlopp mellan skrik pauserna (dvs han måste ju nångång andas) så gav jag Gabriel till dagis fröken och ungen tystna på en sekund, visserligen kanske för att hon bar på honom men ändå. Kom överens om att fröken skall ringa inom 45 minuter dvs den tiden det tar innan jag åker med bussen till jobbet, om det är så att Gabriel inte är sitt vanliga jag igen.
Inte nog med detta vansinnet, på vägen hem halkar jag till ordentligt 5 ggr och ramlar 1 gång, självklart precis utanför dagis fönstret, jag verkar ha det som en sån där förnedringsplats. en plats i detta fall en backe där alla pinsamheter inträffar ex en jätte spya för några månader sedan och en massa svordommar då jag ligger på marken och försöker kravla mig upp efter jag ramlat nu imorse. Detta är ingen stor backe men det kan tydligen hända allt i den, och mitt framför dagis fönstret, lite utav förnedrings tv liksom.

Nu bara jag sitter och aggresivt stirrar på telefonen och vätnar mig att den skall ringa när som helst, för som jag skrev tidigare så är detta inget vanligt hemma hos oss och eftersom Gabriel lätt får ont i öronen och dessutom var lite hostig idag så vet man ju aldrig vaad som väntar.


Skulle de ringa så innefattar det ännu mer förnedring, då jag måste ringa till samordnaren på jobbet förklara situationen och SKÄMMAS för att jag ringde in mindre än en halvtimme innan jag börjar, men va fan skall man göra. Hoppas iaf att jag slipper detta.
Jag måste även tillägga att JAG HAR ONT I MINA HÄNDER, de är svullna och jag orkar knappt greppa någonting, jag kan greppa om jag måste men då är det 7 resor värre efteråt. Kunde knappt spela yatzy igår.
Hoppas verkligen att den här dagen har nått roligare att utbringa efter detta.
men måste bara skrika lite hesmkeheter först..
FAAAAAAAAAAAAAN, HELVETES JÄVLA SKIT, K*K, H*RA... ja jag kan ju många fler men då skäms jag ju...


Ego dag och tankar kring mamma ledigheten




Idag har jag haft min ego dag, så skönt. Det blev massage på morgonen sedan vidare o träffade två kompisar på stan, käkade lite lunch tog en kort promenad och hade det allmänt trevligt. Evelina har jag ju känt länge men Millan är en ny tjej jag "hittat" på öppna förskolan, verkligen super trevlig, rolig och lättsam. Skall till ÖF på måndag igen.

Nu har jag helt plötsligt kommit på vad det härliga var med att vara mammaledig, nu längtar jag bara mer och mer till jag själv får vara hemma. Allt känns så positivt Slutar lagom till när våren står som mest i blom och jag har TVÅ somrar framför mig.

Denna mamma ledigheten skall jag bara vara, just mammaledig, tänker inte halvtidsjobba som jag gjorde nästan hela Gabriels hemma tid. Denna mammaledighet skall vigas till en normal blandning av hemma mys, fikor, måttliga promenader, kanske lite babymassage eller bad, och mycket tid bland mina vänner.

Denna gång skall jag inte gå ut med 150 % energi för att sedan sjunka in i mörkret en helt höst/vinter som jag faktiskt gjorde då Gabriel var liten.

Jag skall vara mamma med måtta, kompis med måtta, hustru/sambo med måtta. Ja summa summarum jag skall bli en medelmåtta, inte en person som viger hela dagen åt att vara super social för att sedan krypa upp i soffan med så ont i kroppen att man bara vill gråta och inte orka vara mamma även på kvällstid. Jag skall ta det lugnt, njuta, samla kraft till då det verkligen behövs. Ja hoppas nu jag kan hålla detta, för annars blir även denna mammaledigheten tuff. Jag får lära mig att säga nej, även ifall jag så gärna vill vara aktiv. Samtidigt som jag får passa mig för att stanna inne för mkt heller. Kanske halva dagar är lagom, som idag.. Kom hem kl halv ett ungefär och det var ungefär vad jag orkade med, alldeles lagom...


Nog om detta JAG LÄNGTAR ....

2 trevliga dagar och detta är en livlig bebis...

Har haft två mysiga dagar men öppna förskolan på förmiddagarna och igår var jag som jag skrev tidgare o fixade frillan. Meningen var att jag o Caroline bara skulle ta en lunch men då hon var ledig restren av dagen och jag inte heller hade nått ordentligt inplanerat heller, så slutade det med en sväng till salongen. HÄRLIGT. Jo förresten, jag har världens snällaste son, när vi lunchade låg han ute i vagnen och sov, sedan vaknade men låg bara dr och lät oss dricka färdigt kaffet och käkat upp godsakerna utan snack. HAn låg och vilade i ytterligare en halvtimme innan han började att se lite uttråkad. Sånt där är ju definitivt mamma boost.

Idag blev det en tidig morgon redan kl var gullungen uppe, så han var verkligen trött när jag la han nu vid halv ett tiden.

Imorgon är det äntligen dags för MASSAGE, det skall bli så skönt jag har verkligen behövt detta, lite gos med Gabbe och även egen tid, BARA FÖR MIG på en massage bänk GUUU va skönt.

På tal om nått litet annat, denna bebben är verkligen livlig, kände aldrig av det på samma sätt med Gabriel han var ganska lugn i magen men denna bebbe rumlar runt för fullt där inne, trots att jag inte kännt det mer än i veckor som högst så känns det så mkt nu, så mysigt. Väll typ det enda mysiga med att vara gravid...

Min nya frisyr...

Jag är super nöjd, både Agbriel och jag fick bli fina i hårey, detta av en kompis endast för 200 kr det tycker jag är ett super bra pris. Åh snygg blev jag - Like hell =) .
Titta va fin jag blev..
Min busiga nacke
Och sett från sidan....
Summa sumarum jag är jätte nöjd...


En oändlig blanding av bilder...


Gabriel i magen v 36

Min skolavslutning i 9:an (2002)

Pappa som vi minns honom (RIP)

Min bror och hans söta flickvän

Min andra bror och hans flickvän, men hittade ingn bild på tredje brorsan hmm får leta


Min söta lillasyster, dock fattas en syster och en bror i familjebilderna..

Pappas gravsten

Jag och Krille pussas, min komfirmation 2001

Jag alldeles liten kasnke 1 ½ år

Jag och Krille 2000, hade vart ihop i ca 3 månader

Älskade Gabriel

Förlovningen 2004-03-04


hehe en söt bild på Gabbe bus

Äntligen lite ledigt...

Är såå trött, har nu jobbat den jobbigaste perioden i mitt schema dvs jobbat mån,tisd,torsd.fre dag, samt lör, sön kväll och idag. Men nu har jag ledig till torsag kväll o det känns underbart. På torsagen på dagen skall jag få MASSAGE, så underbart. Jag längtar till tusen...

Ikväll så blir det lite middag, stekt potatis och korv grymt spännande haha. Sedan blir det nog att jag sitter framför datorn eller håller mig så långt bort från Krille som möjligt, det är nämligen hockey idag. Slutspel och allt FYYYY


.

En helvetes jävla skit natt.... !!!!!!

Fy fan säger jag bara.....

Igår när jag kom hem frän jobbet vid 22 tiden så satt krille och vår kompis Eddie här. De drack några öl och planen var att gå ner till en vän och gå ut på krogen, som tur var kände de inte för det och det blev en ganska trevlig början på kvällen. Klockan halv två (egentligen alldelees försent) körde jag hem Eddie, och för en gång skull hade jag inte däckat i soffan.

Dessvärre vakade Gabriel vid halv två tiden och när jag kom hem antog jag att min älskling sov. Han låg inne i sitt rum och små kikade lite. Jag passade på att gå och lägga mig; förgäves. Efter en kvart när jag precis var påväg till drömmarnas land börjar Gabriel gapskrika. Att bara ge honom nallen och säga godnatt, fungerade dock absolut inte. Det slutade med efter många skrik attacker att jag tog in honom till vår säng. Väl där somnar han och jag tänker äntligen, men icke efter en kvart eller nått liknande så sätter han sig rätt upp och ner i sängen och vrålskriker, Krille som ligger och sover ruset av sig kommenterar spydigt att jag skall gå ut med Gabriel. Sedan var cirkusen igång, jag la Gabriel och la honom i sin säng somnade om honom, när han nästan sov satte han sig helt plötsligt upp och gapskrek. Tog in han till oss igen och samma cirkus spelas upp. Klockan 4 eller 5 börjar han gapskrika igen i sin säng precis när jag nästan somna (självklart), jag går in till Gabriel som helt hat tappat besinning och helt ursinnig står och skriker och hoppas o slår i sängen. Tar upp honom och försöker trösta men inget funkade. Tillslut kom Krille upp och tog honom in till vår säng. Den jäkla ungen (förlåt Gabbe) klamrar sig fast vid pappa som en blodigel och somnar sedan för natten.

Självklart är detta en sånn där knäcka mamma historia då man vart uppe och försökt ALLT och sen kommer pappa in som superman och räddar situationen. GAHH

Men jag tror nog att Gabriels udda beteende på natten berodde på mardrömmar, och min teori är att han drömde att pappa försvann. Därför var han så noga med att veta han var där.

Så nu sitter jag här kl 9.30 helt dödstrött medan första tvätten är i maskinen. Det är nämligen tvätt dag idag och jag tror jag spyr på skiten. Upp på allt jäkla elände så jobbar jag ikväll JIPPIE NOT.


En bra början på en helvetes dag verkar det bli...

Bakgrund