Nu skäller jag lite på er!!!!

Jag kan ju inte vara endast positiv i dagens bloggande så måste slänga ut lite kritik, och den slänger jag faktiskt i fejjan på er.

Va fan e kommentarerna???
det är såå tråkigt att skriva och skriva för döva öron känns det som, men enligt besöks loggen så finns ni ju där, men visa det då?

Blir så mycket roligare att orka hålla på att uppdatera om det jag skriver får någon form av respons, eller skall jag behöva skriva en massa elakheter så man på det sättet får kommentarer?

Nu skall jag sluta gnälla...

Så, vi ses bland kommentarena =)

Japp, planerna blev som jag ville...

Planerna gick som jag ville. Planen var nämligen att ta ut mer semester om jag hade möjlighet så jag tidigare kan få gå hemma. Har jobbigt nu med sammandragningar & ont i kroppen m.m så det är skönt att slippa behöva sjukskriva sig. Så nu är det bara 1 månad & 2 dagar kvar tills jag går på semester och sedan havandeskaps penning. Känns helt underbart. Blev bvisserligen bara en vecka mer semsester men det gör gott för jag slipper monster veckan i schemat =) Skall räkna ut hur många arbetstillfällen det blir..... åhh endast 22 st, varav några är bara kvällar =) UNDERBART.

Härligt det kommer att bli, för att istället för att behöva lägga all min energi på att orka med allt på jobbet. Då kan jag utan att ödsla all min sista energi, kunna gå ut i vårsolen umgås med vänner och gå på öppna förskolan i min takt, utan att sedan behöva vara ett ras. Härligt!!!

Planer.

Planer.....

Skall man följa sitt hjärta, eller snarare lyssna på sin kropp?? Egentligen ett ganska självklart val men mycket som skall planeras, isåfall.

Dagen har vart mer än hektiskt men min kropp känns iaf mer levande än död idag, bra. Imorn kör vi på med jobb på dagen och går in extra på kvällen det får bli så just nu helt enkelt...

Sorry Millan att jag ej hann mer än lite flyktigt ropa hej idag men var påväg ner till personal möte m.m ... Hör av mig när jag kan ha ett socialt liv igen =)

Borde få chefslön!!!

Jag borde helt klart få mer pengar för det jag gör på jobbet iaf det som görs/kommer att göras denna veckan. Av en orsak som jag självklart inte kan dela med mig här p.ga av sekretess så har arbetsbelastningen på mitt jobb höjts avsevärt. Jag har vart den som fått eller mest deltagit i all planering som detta problem åstadkommit, det är jag som slitit mest i de olika kroppsliga moment som behövts göra.

Jag känner mig duktig men inser egentligen att det är alldeles för mycket, men vad skall man göra. Just nu säger magen NEJ för den värker och jag får en massa sammandragningar. Men förhoppningsvis skall problemet på jobbet vara avhjälpt tills i nästa vecka men fram tills dess blir det heltidsjobb + att jag får gå in en timme extra på kvällarna.

På mötet i måndags fick jag en smula kritik för att jag ej hade agerat med en gång ang problemet, men detta bör nu vara avhjälpt då jag på alla sätt jag kan komma på har försökt att få allt så bra som möjligt. Det är jag som dragit i de flesta trådarna om man äger så.

De senaste dagarna har jag känt ett konstigt tryck nedåt i magen, ringde BM(barnmorskan) idag, så i morn skall jag lämna in ett kisse prov för att utesluta urinvägs infektion. Men antagligen beror "trycket" på att livmodern & bebisen växer så extremt mycket nu så det är det som känns. Får se vad provet säger iallafall.

Nu skall jag njuta av min soff position en stund till för att sedan käka lite och sedan sticka ut till Therese en snabbis & kolla på lite mamma kläder som ev kanske kunde passa mig, hoppas hoppas.

Info om bebben i magen

Lilypie Expecting a baby Ticker

Uträkning utgår från dagens datum:

Mån 30 mar 2009.

Din graviditet startade Sön 26 okt 2008.

Din menscykel är ca 30 dagar

Du blev gravid ungefär Sön 9 nov 2008 (ägglossningen).

Du är på dag 156 av 280. (55,7%)

Du är i vecka 23.

Du har gått 22 fulla veckor och 1 full dag (v22+1).

Du är i 5:e kalendermånaden.

Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).

Du är i trimester två.

Beräknat förlossningsdatum Lör 1 aug 2009

Du har 124 dagar kvar till beräknad förlossning.



Kroppen: Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t.ex kan vara ett skulderblad. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


En riktigt underbar måndag kväll...

Konstigt hur en dag, en måndag kan bli så mysig. Trots att jag slutade vid 17 tiden så känns det som jag hunnit med mkt idag, eller inte mkt men hunnit med mig själv. Har suttit själv i lugn och ro och ätit middag, SJÄLV, sedan ringde en kompis som jag pratade med i lugn och ro i över en timme, allt medans Gabriel lekte och Krille fick en lugn kväll med sin ljudbok. Alltså en riktigt lugn och harmonisk kväll. Så skönt. Allt detta beror nog på att Gabbe verkligen har vart super snäll.. Han somnade kl 8 utan ett ljud och har lekt som världens snällaste barn., Man får verkligen ta vara på dessa kvällar. UNDERBART.

Personal möte...

Känner inte riktigt för att gå på personal möte i eftermiddag men man måste juh.. På ett sätt är det ju trevligt att träffa kollegerna men det blir ju så sent hem. Kommer att jobba hela veckan förutom onsdag men då är det personal möte igen så det blir ju jobb iaf. Så nu jobbar man varje dag fram till och med måndag nästa vecka. Sedan blir det iaf lite lugnare.

Snuvan sitter fortfarande i och ibland blir jag helt igen täppt men värken är borta THANK YOU LORD!!!

Nu hoppas jag att vi får vara krya där hemma, och slippa alla små sjukdommar.

Söndagar...

Det är nått visst med söndagar... Dessvärre inte på något positivt sätt, det är liksom en deppig dag. Speciellt när gubben är bakfull, Gabriel hoppade över middagsluren och jag håller på med tvätten. Ingen bra kombination.

Veckan blir fullspäckad med jobb VARJE DAG personalmöte både måndag och onsdag. Inge kul.
Men det är ändå skönt att kunna tillbaka till jobbet & slippa ännu mera sjukskrivning. Har verkligen inte råd med det.

Slänger in en bild på Gabriel & hans bästis Måns....



Lite små grejjer som skall göras idag....

Kvällen blev mer lyckad än vad jag hade trott. Loggade in på msn vid kvart över sju och hittar Krilles kusin Ida inloggad. Vi snackar lite snabbt hej och så där. Tänkte att jag gör en chansning och frågade om hon nhade lust att komma hit. Hon svarade snabbt ja och jag blev jätte glad. Ida bor i SvanesundOrust så jag hade inte räknat med att hon skulle åka så långt så sent men japps det gjorde hon. Hon kom vid halv nio tiden och hade med sig lite godis. Vi satt å tjöta en stund sedan ringde Krille och ville bli hämtad från poker kvällen, så Ida stack iväg och hämtade honom och sedan satt vi alla tre å tjötade till halv ett tiden. Mysigt och alldeles lagom för mig, Härligt.

Idag blir det en snabb sväng ut till Therese,hon hade fått lite mamma byxor av en vän som hon trodde kunde passa mig, lyxigt =) Tack Therese.

Sedan blir det lite handling för att sedan ta tag i tvätten. Jaja så brukar mina söndagar se ut, tycker det passar ganska bra att tvätta på söndagar då är det alltid ledigt i tvättstugan och man är sedan klar med sådant inför veckan som börjar. Än så länge räcker det att vi tvättar varannan vecka så det är skönt att få gjort det på de lediga helgerna.

Ha det gött

Bakgrund