Grillkvällen blev mysig

Grillkvällen blev mysig men något kort, Sofie skulle jobba så de åkte hem redan vid halv tio, men mysigt hade vi. Men Jonny stannar kvar över natten =) Dessvärre så hade jag som sagt gjort lite för mkt på dagen så sammandragningarna har vart täta. DUMMA MIG. Nu skall ja snart hoppa i sängen för jag e trött som satan...

Pratade i dag med några vänner ang välling till barnen när de skall sova, alla de jag pratade med gjorde det. Och då insåg jag att varför strida med Gabriel om nått som faktiskt är så naturligt som en trygghet med att få välling i sängen när man somnar. Fattar egentligen inte varför jag försökt ta bort det. Vill jag ha konflikter eller? Och han är ju inte världens fetaste kille så han behöver nog det där lilla extra. Nu skall han dessutom få en växa säng och har en känsla av att läggingarna kommer varaöäver jävliga iaf. Så idag köpte jag kvällsvälling va det nu e för nått, och han fick flaskan. Han somnade jätte nöjt efter andra flaskan (han åt inte så bra på dagen) så nu skall vi se om han sover hela natten för det var ett tag sedan sist. Är trött på detta springande på nätterna. Så vi får se.

Kram & Godnatt

Mkt att göra idag

Idag har jag gjort massor med saker, korkat egentligen med tanke på att jag kommer få ligga med knivar i höftern ikväll eller imorgon, men va fasen. Har man väl ett städ ryck så har man.

På förmiddagen var vi på öppna förskolan och lekte och busade. Sedan åkte vi hem och Gabriel sov en stund. Medan han sov så gick jag utmed återvinning, klippte lite gräs, sedan lagade vi lunch, tvättade fönster som jag dessvärre får göra om (inte såå smart att tvätta fönster i solsken), sedan städade jag både över och undervåning. Visserligen blev det inte mer än lite dammning på övervåningen men men det är ju ngen där mer än vi ändå.

I eftermiddag/kväll kommer Tobbe, Sofie, Jonny & Frida å hälsar på. Det skall grillas, mums.

Just nu går Gabriel nakenfis så vi får väll se om det blir några pölar här nånstans...

Kram

Fick ett gulligt mail, hatar egentligen kedje brev men va fasen...

GRATTIS på SJSK-dagen!
Idag är det Skitsnygga Jäkligt Smarta Kvinnors Internationella Dag så var snäll och skicka detta meddelande till någon du tycker passar den beskrivningen. Var bussig och skicka inte tillbaka det till mig eftersom jag redan har fått det från en skitsnygg, jävligt smart kvinna!
Och kom ihåg mottot: 'Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en choklad- kaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten, skrikande 'Hoho, kan nån ge mig lift!' Ha en underbar dag!


Inom varje äldre människa finns en yngre människa som undrar va f-n som hände. -Cora Harvey Armstrong-


Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Jag brukar tysta ner henne med kakor. (Okänd)


De svåraste åren är de mellan 10 och 70. -Helen Hayes (vid 73 års ålder)

Varje gång jag stänger en dörr mot verkligheten kommer den in genom fönstret. -Jennifer Unlimited-

55 är när du äntligen fattar vad det handlar om - och din kropp börjar ge upp -Caryn Leschen-


Om du inte kan föregå med gott exempel - ja, då får du bara vara en gräslig varning. -Catherine-

Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd -Eleanor Roosevelt-

Sänd detta till alla jäkligt smarta kvinnor du känner, du kommer att göra dem så glada!
Kram från en Skitsnygg Jäkligt Smart Kvinna




American funniest homevideos går redan kl 06.00 visste ni det????


Ja visste ni det att AFV går kl 06.00 på morgonen??? Det vet jag och varför i helvete vet jag det, jo för jag har en son som gillar att gå upp kvart i sex på morgonen GAHHHHH. Så vår morgon går ut på , AFV, Teletubbies, Postis Per, och diverse barnprogram, allt detta istället för att faktiskt få sussa gott i våra sängar till en mer anständig tid.


Idag har det vart lite slappt här hemma, men vid 10:20 åkte vi ner till affären för att ta nösta buss hem igen, va smidigt det gick ändå. Vi var hemma redan 11:10 så då blev det käk & gabbe skulle sova. Då satte jag mig med en god kopp The och en massa kakor. MUMS. Sedan blev det lite städning för snart får vi en fika gäst. Marie, trevligt =) Krille kommer hem tidigt idag så det är skönt.


Annars skall vi nog bara mysa idag.


Imorgon blir det öppna förskolan igen, härligt.


Bilder från den andra datorn

Gabriel i magen i v 27 eller nått liknande




Gabriel exakt för två år sedan


Hela familjen


Såhär svullna fötter hade jag med Gabriel i magen kan bara gissa hur de kommer se ut till sommaren


gabriel 29 v i magen


Gabriel & mamma mars -07

Känner mig lat...

Ligger fortfarande på soffan och är helt slut. Efter dagen igår har mina höfter helt sagt ifrån, suck. Idag blir det inte mkt aktivitet mer än att jag skall skriva ut en bild åt Frida & skicka den på posten, åsså skall jag riva lite tapeter i lilla rummet.

Önskar att någon kunde dra ut knivarna som sitter i mina höfter. AJ AJ AJ.....

Öppna förskolan, barnvakt, EKG, och bvc.. Allt på en dag.

Idag har det hänt mycket. På morgonen drog vi i väg till öppna förskolan lika trevligt som vanligt. Sedan gick jag hem till mickan (brorsans tjej) som skulle vara barnvakt. TACK MICKAN. Efter det rusade jag iväg till bussen för att ta mig till sjukhuset. Där vart det EKG och ultraljud på mitt hjärta. Jag blev godkänd , skönt. =)

Sedan drog jag upp till Mickan igen och vi drog en sväng ner till stan, käkade lite på mcdonalds och gick senare till bvc med Gabriel. Han har nämligen fått en konstig böld på halsen som jag ville kolla. Detta visade sig vara en lymfkörtel, doktorn kom & kollade också och sa att han antaglign snart kommer få en infektion. Jag fick en tid inom två veckor för att kolla. Är han fortfarande frisk, och bulan är kvar så får de kolla upp det vidare. Som tur var fick vi träffa en helt underbar läkare som tog sig tid att busa & leka lite med Gabriel. Det betydde massor, han som är så rädd för läkare. Det första han sa så fort läkaren kom in var AJ AJ AJ, haha sötnosen.
Han fick också leka med en lite box med leksaker som de använder till 2 ½ års kollen, bvc Malin sa att det behöver vi nog inte ens göra på 2½ års kollen eftersom han redan vosat att han kan det som skall kunnas =) Kan man bli stoltare ????

Sedan blev det ytterligare lite onyttighteter hemma då vi käkade pizza =)
Kvällen blev lugn då Gabriel somnade vid 7 och jag & Krille kollade på film & sedan Desperate housewives. Mysigt


Lite bilder...

pappa oljar in staketet

& Gabriel hjälper till fast med vatten på penseln :)

Det blev en super mysig kväll

Gårdagen blev jätte lyckad, hur mysigt som helst hade vi. De kom vi 5 tiden och vi kunde till och med sitta ute en liten sväng för det blev ju fint väder. Grillningen blev faktiskt utan att skryta underbart god, duktig gubbe jag har som fixar =)

Gabriel skötte sig exemplariskt & somnade själv vid 20:00. Vi kollade lite på Sveriges smartaste barn & sedan blev det Robinsson. Slö kollade lite på tv medans vi tjötade i massor. Krille & Simon slängde i sig en massa öl, och trots att de kanske endast träffats 5 ggr högst så är de som tvillingar. De tycker om samma saker, använder samma uttryck m.m Det är alltså 100% perfect match mellan oss 4. Härligt.

Idag har det vart lite lugnare har slöat på soffan en massor. Efter Gabriel hade sovit på dagen drog vi till förkolan mittemot och lekte på deras lekplats. Gabriel tyckte det var jätte roligt, han åkte en jätte stor rutch kana alldeles själv.... Duktiga kille...

Bakgrund