Äntligen är allt ståhej över....

Nu har även nyåret passerat och jag tycker det är skönt!!!! dels för att allt ståhej lugnar ner sig men också för att jag tror att detta kommer bli ett super bra år. Ett händelserikt år.

Nyåret firade vi med en lugn kväll hemma med god mat och besök av Anna och kenneth. Ett nyår i min smak, lugnt och avslappnat. killerna fick dricka lite öl så då var de nöjda och jag och anna var nyktra, skönt att inte vara den enda.

Detta året har jag ett enda nyårs "löfte" är att bli mamma igen!

Nu sitter jag på jobbet och det känns som att jag är här mer än hemma just nu men så är juh inte fallet, men har jobabt istället för en kollega. Så början på december var istället väldigt lugnt för mig.

på måndag blir det inskrivning hos barnmorskan, har redan vart där på hälsosamtal. Lite knäppt att sitta dr och fylla i papper om hurvida man druckit/dricker alkohol tar droger m.m. Sånt fattar man väll att man inte skall dricka m.m när man är gravid? eller tror andra människor att det är fritt fram att dricka?

Vår data jävel har dött igen och även denna gång var det grafikkortet som är kasst, jävla skit dator. Så nu köper vi en ny dator I AFFÄREN.
Nu måste jag jobba vidare..

Kram på er alla. Och god fortsättning.





Äntligen får jag skrika ut det

GABRIEL SKALL BLI STOREBROR!!!! Känns jätte roligt, den 29 juli beräknas knodden komma till världen och livet som 2 barns mamma skall upptäckas med skräck blandad förtjusning. Allt känns så spännande just nu och nytt på någe vis trots att jag vart med barn förut så är det inte alls likadant nu. Gabriel blir nog en bra storebror tror jag, han hade sin lilla kusin Alvin på besök igår och han är så duktig, klappade honom på kinden, stoppade in nappen i tid och otid när Alvin var ledsen, vyssjade barnvagnen så han somnade. Jag tror detta kommer bli jätte bra!!! hoppas bara bebisen vill vara kvar i mammas mage... Är i vecka 10 nu och skräck veckorna börjar lida mot sitt slut, v 12 sägs juh vara en magisk gräns. Fick reda på en till sak nu i dagarna men vet inte om jag får berätta GAHHHH.. får vänta lite till...

Får hoppas att jag inte blir lika stor och tjock som med Gabriel då jag laddar för beach 2009 hahaha. känns ju sådär att gå hög gravid på sommaren, men det går nog bra.


Julen har vart bra, hysteriskt mkt som vanligt, men mysigt. Dagen innan jul var vi hemma hos Krilles familj, där vi kläckte nyheten. Kul, reaktionerna var glada, och Tobbe frågade snabbt: när skall den kläckas då? he he kläcka och kläcka hmm. Dagen efter var vi där också och Gabriel fick såå många fina julkappar, han var helt i extas ungen =)

Igår hade vi jul hemma hos mig och jag berättade nyheten där med visserligen hade de flesta redan fått nys på det, men det var roligt att få berätta. Ja sa: Gabriel blir nog en bra storebror till sommaren då han var så snäll mot Alvin.


Nu får jag fortsätt jobba , jobbar hur många dagar i sträck som helst, suck men men.

hoppas alla haft en bra jul


Bakgrund