Min dag vände som tur var från all tråkighet till en ganska ok dag. Det blev en visit till mina kompisar Sofie och Linda, det blev lite kaffe hemma hos dem och Gabriel hoppade på en stor hoppmatta och han var i extas.

När jag kom hem hade vi fått storbesök av Vårgårda -Thomas och Roger. De kollade på hockey hemma hos oss det gjorde även Nicklas. Nicklas gick hem lite lättare på axlarna då hans lag gick till final. Själv tycker jag att det var ganska skönt att frölunda blev besegrade…

Nu är Krille på spelkväll hemma hos några kompisar så här blir det lugnt. Känns gött för även ifall dagen inte vart jätte hektisk så har det vart ungefär det jag hade orkat. Är ju faktiskt sjuk fortfarande även ifall det har börjat vända, skönt.

Nu står Gabriel och pusslar, underbara barn.

Nån som har nått bra tips att se på ikväll, förutom fotbollen.




Vad skall man hitta på...? Socialt utsvulten!!!

Idag är en sådan där dag då man känner sig ensammast i världen, ingen kompis har tid eller möjlighet att umgås och Krille skall kolla på hockey och sedan fotboll. Det gör mig inte så mkt att han skall kolla på sport men när ingen är hemma och kollar på den med honom så blir man ensammast i världen. Har ringt upp ett par vänner men de har självklart redan planerat eftermiddagen kvällen, man känner sig lite i vägen när man ringer o frågar dessutom, dessutom känns det som att vissa tycker att krille skulle kunna skippa sporten men det är ju inte det som e grejjen jag vill hälsa på folk oavsett, komma bort lite. Men icke. Jag har gått runt här hemma i närmare en vecka utan nått socialt liv, jag är socialt utsvulten!!!!

Nostalgitripp i bilder

Istället för att skriva om mitt eländiga liv så slänger jag in några bilder... Kopierar Millan och ta ett kort på vad vi gjorde exakt för ett år sedan =)

Gabriel "dricker" macka...




Avancerar även med att skicka in en bild från denna dag för två år sedan....

Jag och Gabriel besöker vänner i Ljungkile

Jag har fått en massa roliga piller!!!

Inte trodde jag att man kunde bli såhär glad av att få pencillin!!! Läkarn tyckte att det inte var några som helst konstigheter att det var bihåleinnfalammation jag har. Läkarn som visserligen var världens torr boll men What do I care? Han gav mig piller!!! Pencillin + rinexin (typ som nässpray fast bättre i pillerform).


Väl på apoteket när jag skulle hämta ut mina piller (my prescious) så mötte jag min "vanliga" läkare. Hon kom fram och var jätte glad att hon träffat mig. Hon berättade att hon själv hade vart på mvc och frågat ang mig (eller ja en patient till henne p.ga tystnadsplikten), då hade hon fått reda på att jag bör gå även till specialist mvc också för att komplettera med mer läkar tider m.m. Läkarn hade försökt ringa och få tag på mog angående detta. Att hon dessutopmsa det att hon hade läst på och intresserat sig extra mycket kring mitt "syndrom" gjorde mig varm i hjärtat, hon bryr sig såpass att hon till och med på egen fritid rådfrågar hennes egen barnmorska. Sådanna läkare är ju helt underbara. Tack Jenny...

På den tredje dagen...

På den tredje dagen... borde man börja må lite bättre....Men icke...

Blir bara sämre & sämre, jag blir så trött på det här. Vill bara göra mig själv medvetslös så jag kan vakna frisk. Den här värken i ansikte och huvud är inget jag önskar ens min värsta fiende.

Fick en läkartid till eftermiddagen men är rädd att det blir likadant som förra gången, att de ej vill ge mig nått läkemedel p.ga att jag är gravid. De är ju extra försiktiga då men nått måste de ju kunna ge mig något mer än näs spray för det är ju tydligt att de inte fungerar. Man borde väll dessutom inte kunna få bihåleinflammation 2 ggr på 1½ månad, var hos läkaren för samma besvär i början på februari senast.

Jag orkar inte mer nu, nu får det var nog *hannah slår näven i bordet*

Nu får vår otur snart vända!!!! För så här kan jag inte ha det....


Sjukskriven igen...

Jaha det var bara till att se sig själv besegrad, bara att inse att man måste vara hemma från jobbet både ikväll och imorgon. Jävla bihålor. I mitt schema ligger det så att jag ändå är ledig fre,lör och söndag så tills måndag borde jag ju må bättre igen. Hoppas jag verkligen för det här är verkligen lamslagande. Känner varken dofter eller smaker och hörseln har delvis försvunnit. För att inte tala om värken i ansiktet fy faaaan.... Till och med glasögonen gör ont att ha på sig. Usch jag säger bara som jag sa i fredags MISÄR.

Gabriel har idag vart på dagis mellan kl 9-14 och imorgon skall han dit mellan kl 7.45 - 16. Hellre att han är där och har roligt än å titta på mamma som ligger i soffan och mår dåligt. Jag skall till sjukgymnasten kl 15 imorgon och se om jag ev kan få tag på ett foglossningsbälte, det är det enda på dagorsninge tack och lov för det.

Skall försöka mig på att städa lite i köket, Gabriel har reda hjälpt mig med att plocka in alla leksakerna, han är för go min lille skatt.


Huvudet går i miljontals bitar...

Idag mår jag inge vidare, inte ens lite bra. Fy fan. Nu har jag fått den där bihåleinflammations huvudvärken igen och jag tror jag avlider. Den var där när jag vaknade och har bara höjts mer och mer för varje timme. Nu är det såpassa t jag inte längre kan stå utan att bli snurrig. FAAAAAAAAAAN

Jag tvingade mig i väg imorse till barnmottagninge med Gabriel den tiden han hade för återbesök ang sin allergi. Berättar mer om besäket när jag kan se vad jag skriver, men summa summarum inga allergier, remiss till Öron näsa hals och en bra salva till kinderna. För en gång skull var läkaren helt underbar.

Adjöss nu skall jag kasta mig med huvudet i en stenvägg, medvetslöshet är nog det enda som fubnkar för alvedon gör ta mej fan inte GRRRRR

JÄVLA LIGISTER!!! Bilen halvt förstörd!!!

Fy fan säger jag bara!!!!

Här kommer man från jobbet, och skall sätta sig i bilen, bara tre minuter från jobbet. Ser att bil inne-belysningen i bilen är tänd men tror att det är en synvilla. Går fram och sätter nyckeln i dörren och då tänds de större ljusen och jag ser bara glas splitter.. Sido fönstren på passagerar sidan både bak och fram är inslaget allt är en enda röra. Kollar snabbt om nått är stulet, tror mig se att cd:n är borta. Ringer Krille och han tycker att jag skall gå därifrån och ringa polisen, sagt och gjort. men när jag väl pratdade med dem så kom jag inte ihåg reg nr. De sa att jag skulle åka hem och vi fick ställt bilen i grannens garage (Tack PG). i skrivandets stund sitter Krille o ringer polisen om en anmälan. Fy fan säger jag bara!!!!

Skitungar var det säkert också för de lyckades bara sno en ljudbok för stereon lyckades de inte förstå hur man tog ur. JÄVLA LIGISTER!!!!

Sjuk och eländig..

Krille sa till mig idag, att jag är en konstig människa. Jag kan nog inte mer än att hålla med.

När jag är ordentligt jätte sjuk ex då jag hade nån ovanlig form av halsfluss och snittade på 39,5-39,9 grader i feber, försökte jag vara så duktig som möjligt och skulle till vilket pris som helst klara allt själv. Vilket resulterade i många halv svimningar lite över allt.

Men som nu när jag har åkt på en ordentlig förkylning orkar jag knappt nått. Jag vet det låter helt sinnes sjukt, men kanske är det som så att när man bara är förkyld så förväntar man sig att orka mer vara piggare m.m men när man är ordentligt sjuk så går det över i förnekelse istället för vem vill vara jätte sjuk. Är man bara lite granna sjuk så är man ju såpass kapabel till att faktiskt fråga lite mer försynt: SNÄLLLLA, ge mig lite vatten.
När jag är ordentligt sjuk blir det mer så här, ehh fan frågar jag om vatten så fattar han att jag är sjuk (för i min lilla hjärna tror jag juh att det inte syns att jag är sjuk) jag gör det själv istället, och alltihop slutar med att Hannah sitter på köksgolvet och yrar.

Vilken tur att jag sällan är sådär ordentligt sjuk, bara lite halv sjuk så hela världen får veta om det hahaha

För även om man egentligen inte är så himla sjuk så känns det ju bara så här: MISÄR...

Nog om detta.

Fast visserligen så mkt mer än att ligga på soffan har jag ju faktiskt inte gjort idag.

Gabriel är verkligen söt just nu. Nu hör man att han kopierar orden synd bara att man bara förstår dem i just de situationerna men men. Idag så var han utan blöjja en stund och han övade att sitta på pottan, han sa både kiss och snopp. Vilket jag aldrig hört förut. Han äter och sover bra, SKÖNT. På tisdag blir det allergi läkaren som gäller, hoppas verkligen att jag kan få remiss till öron näsa hals där, för den tiden jag fick av bvc visades sig ligga exakt på mitt APT möte och det känns som att det är något viktigt som kommer att sägas. Så hoppas jag slipper ändra en massa tider.

Nu skall jag tillbringa kvällen på jobbet och hoppas att det går hyfsat smärtfritt...



Bakgrund