1 Maj och solen strålar och Hannah sitter på jobbet GAHHH

Åh jag vill ut i det fina vädret!!! Men skall väl inte klaga för snart så kan jag gå ut vilken dag jag vill =). idag jobbar jag sista dagspasset bara två kvällspass kvar. SKÖNT.

Igår efter jobbet blev det hockey VM hemma hos oss så Niklas kom över och det dracks öl (inte jag) sedan var vi ute i det fina vädret och kastade frisbee och sparkade fotboll. Gabriel tyckte det var jätte kul.

Igår beställde jag 2 fina klänningar i Ellos katalogen och när Krille fick nys om detta ville han också beställa så det blev 1 klänning till mig till och 3 t-shirts till Krille, Super bra.

Hoppas bara att allt sitter som man vill, men det är ju bara att skicka tillbaka.

Nu skall jag jobba lite, ha det gött i det underbar vädret.

Hannah har sovit en heeeeeel natt

Såå underbart att vakna imorse. FÖRSTA GÅNGEN. Det var det första jag sa till Krille imorse, jag har inte vaknat en enda gång inatt !! Det har inte hänt sedan jag blev gravid, fatta känslan !! =) Alltid e det nått man vaknar för, KISSENÖDIG, Gabriel vaknar, halsbrännan skär i halsen på mig, krille råkar göra ett ljud ifrån sig, anledningarna är många till varför jag konstant vaknar på nätterna, men inte inatt *Ler*

Visserligen drömde jag hemskheter men inget som handlade om mitt privatliv inget som skär i själen på mig utan bara saker som visst är hemska men de handlade inte iaf inte om min familj.


Idag blir det jobb, sedan handla lite, hämta Gabbe och hmm sen vet jag inte. Nu e det bara idag, imorn dag och lördag,söndag kväll kvar sen går jag på "mammaledighet" (semester och havandeskapspenning sedan föräldrapenning) HÄRLIGT.


Igår hade vi en super mysig dag på Emaus med öppna förskolan, jag och Evelina åkte upp vid halv tio och visserligen blåste det en massa men sen när man fick de rätta platserna i lä så var det helt underbart. Barnen leker fantastiskt bra där uppe.Slänger in lite bider.










Mardrömmarna fortsätter.

När man vaknar och tårarna sprutar är det inte roligt. Fy fasen, hela kudden är blöt och man får ju inte direkt en bra start på dagen. Hoppas det slutar snart, är ju inge kul alls.

Idag har jag jobbat, sedan blev det personal möte och städning hemma. Just nu sitter grannen P-G hemma hos oss och kollar på hockey. Trevligt.

Har faktiskt inte så mkt att rapportera.

Tjingeling...

A girl´s night out

Igår drog jag och Sabina till Brastad, där bor nämligen Anna och hennes mysiga familj. Där blev det en massa gott att dippa och att dricka (alkoholfritt för mig såklart). Där snackadesdet gamla minnen. Härligt. Visserligen var jag väl inte mer än 5 år då de flesta historier utspelade sig men sååå roligt. Sabina och Sanna är ju faktiskt lite av mina 2 extra mammorpå något på sätt, de är mina storebröders gamla kärlekar så de har liksom alltid vart där när jag var liten. De två har betytt massor så det är verklgien kul att man får dela även sitt vuxna liv med dem. När de var lagom lulliga drog vi vidre till sjökanten i Lysekil. Vi lyckades pricka in ett Live band som var riktigt bra. Dessvärre rullade det in lite väl många fulla människor vid halv ett och min och magens säkerhet var inte 100% ig så då drog jag och Sabina vidare hemmåt. Anna skulle sova i Lysekil så henne lämnade vi hennes goa jobbar kompisars sällskap.

Jag är mäkta nöjd med kvällen. TACK TJEJJER!!!

Dessutom så passade jag på att kolla på tvilling vagnen jag har planerat att titta på o förhoppningsvis köpa. Den var super fin och verkar hur bra som helst. TACK Anna.. .

Bakgrund