Långfredagen igen...



Klockan 18 anlände Michaela, Jonas & Måns. Ungarna var helt lyriska, som alltid när de träffas. Söta ungar. Vi käkade lite god mat, vi satt ute så det var lite av en premiär kan man kanske säga. Måns kom som en påskgubbe så Gabriel var inte sen med att sminkas han med *Ler* Sötnosar.




Sedan blev det en lugn kväll för oss föräldrar med postkodmiljonären och Talang 2009 medan våra pojkar lekte och lekte. Vid 21.30 var det dax för Måns och Gabriel att sova, det märktes på humöret på de små kan man säga haha det blev några små slagsmål, en indikation på tröttheten. Men det är så det skall vara med dessa små.


Slänger in två helt underbara bilder, dessvärre ville de inte titta in i kameran samtidigt så det får bli två snarlika bilder.




Glad Påsk på er...








Långfredag


Idag är det lång fredag och jag jobbar dagen. Krille och lille godingen är hemma och göttar sig. Runt 18 tiden kommer Eldborn hem till oss, de är bjudna på påskmiddag. De kommer att bli bjudna på fläskfillé och potatisgratäng, standard rätten som jag bjudit på det sista. Är ju så himla enkelt att göra. Små grabbarna skall få leta påsk ägg har jag tänkt. MYSIGT. Jonny kommer nog också på dagen iaf får väll se hur han gör när vi får gäster.

Imorgon blir det att åka ut till farfar och faster där även farbröderna skall vara. Då skall det ätas påskmat och letas påskägg där med. Jag har redan planerat att njuta lite av det vackra vädret ute på deras altan HÄRLIGT *Ler*



Slappa,Jobba, Ångest, Ärliga mäniskor och Jag är ett tekniskt vidunder.

Vi börjar med SLAPPA.
Jag & Frida tog oss en riktig slappar dag vi låg på soffan (jag somnade visst snark, snark)

JOBBA
Sedan blev det två timmars jobb (stand in för personalen som var på möte). Frida passade Gabriel, TACK FRIDA.

ÅNGEST
När jag senare på kvällen skulle köra ner Frida till bussen skulle jag även passa på att tanka bilen. Tog därför med mig plånboken och la den i knät när jag körde, väl nere på Jet macken öppnar jag dörren kliver ut och går och skall tanka känner i fickan och tänker FAAAAAN jag glömde plånboken. Jag muttrar en massa och kör istället Frida till bussen. Åker hem och hittar inte den förbannade plånboken, känner hur paniken sprider sig och man går igenom i huvudet... VAR KAN DEN VARA??? Tiden går och jag tänkte att jag kasnke hade gett den till Frida medan jag körde och hon råkat lägga den bland hennes grejjer. Försökte få tag på henne men hennes telefon var död. FAAAN. Fick vänta i lite mer än en timme innan jag kunde ringa hennes pappa och be honom fråga Frida men när de ringde tillbaka och bekräftade att hon inte hade den så fick jag spärrat jet kortet, jag mitt dum huvvud hade ju koden i plånboken eftersom jag fått en ny kod det var inbrott i bilen. Kanske en halvtimme efter det ringer det på dörren...

ÄRLIGA MÄNNISKOR

Det ringer på dörren och in kommer två vänliga själar med min plånbok i högsta hugg. Jag hoppade av glädje och lättnad. De hade hittat den på jet macken och hade kollat via mitt namn vart jag bodde. TACK!!! HAde ju inga pengar hemma eller något, erbjöd dem en flaska vin som tack för hjälpen men det var nykterister. Ja många tack fick de iaf.

JAG ÄR ETT TEKNISKT VIDUNDER

På kvällen kom Niklas hem och skulle kolla först på hockey och sedan på fotboll, då fotbollsmatchen inte gick på tv så fixade jag via hdmi1 kabeln så vi kunde se på tv via datorn, känner mig stolt.... Jag är allt ganska teknisk, till och med krille erkände detta =)


En trevlig dag med Frida & Gabriel.

Idag har jag & Frida vart på stan och haft det mysigt. Först blev det en snabbis till bvc för att träffa den nya sköterskan. Hon var super trevlig. Gabriel vägde sig och hon tyckte att vikten var perfekt. Härligt att höra.


Sedan drog vi in till stan och mötte upp Jonny och gick och åt på kina restaurangen. Lucky bamboo blev det, synd bara att de är så förbannat sura därinne. Men god mat har de.


Efter en god bit mat satte vi oss för att försöka få Gabriel att sova i vagnen, då såg vi John & Mickan så vi hängde på dem in i lite affärer och sedan till Köket där de matade Alvin. Sedan drog de vidare till strandpromenaden medan jag & Frida handlade lite käk.


Väl hemma så blev det att slappa en sväng framför tv:n för att sedan laga lite god lasagne, den blev inte som vanligt men det funkar iaf.

Nu är gabriel ute i trädgården och leker själv, han är jätte duktig och håller nu på att lära sig att hoppa, han slänger upp händerna i luften och säger hoppa och ibalnd flyttar sig fötterna från jordens yta iaf någon millimieter eller två.


Eftersom Gabriel inte har sovit idag så är det lite kinkigt här hemma, det blir en tidig kväll för denna grabben.




Gabriel ville gå ut så han tog själv på sig
mössor.






Gabriel är ute & leker själv =)


Kram från oss

Äntligen en morgon i lugnets tecken


Efter förra veckans jobb kaos känns det underbart att få tillbaka min morgon. Har nämligen fått börja jobbet 8.30 istället för 9.00 låter kanske inte som så mycket skillnad men det är det. Så nu sitter jag här med laptopen framför frukosten nyduschad och behöver inte panik stressa för att hinna med. Skönt.

Imorgon kommer Frida, det skall bli kul. Härligt med lite sällskap. Skall faktiskt passa på att städa lite här hemma, typ tvätta fönster, tvätta m.m. Så mycket lättare när man har en lekledare till Gabriel. =) Imorgon skall vi även till bvc för första gången hos Malin skall bli kul att träffa henne.

För övrigt så står det inte så mkt på dagordningen, jobba, posta några brev & de vanliga sysslorna. Skönt.

Förresten vilket underbatrt väder vi har =)

En helg med mycket i görningen.

Denna helgen har vart mysig men också lite intensiv.

Skriver dag för dag.

Fredag.
Efter en dag på jobbet där jag slitit kroppen av mig med en massa städ och dylikt stressar jag till Gabriel på dagis för att hämta honom. Vi skulle nämligen snabbt ta bussen ner till stan igen för att snabbt springa in och köpa busskort och sedan ta bussen upp till Agneberg och ta tåget till Stenugnsund därifrån. Men resan gick inte riktigt som jag tänkt mig. När jag står och väntar på bussen hemma vid oss då jag hämtat Gabriel, så kommer inte bussen. Jag väntar i 7 minuter men inser att jag borde springa ut till stora vägen för att ta en annan buss istället, sagt och gjort. Jag börjar snabbt gå/springa för att sedan mötas av bussen mitt emellan hållplatserna. Jag ställer mig och svär högt en stund för att sedan pusta vidare till nästa buss. Där fick jag istället vänta i tio minuter. Väl nere i stan gläds jag åt att det går en buss 15.50 upp till Agneberg hinner köpa busskort och sätter mig och väntar på att busschauffören skall komma och köra bussen. Men klockan hinner bli både 15.55 och 16.00 och ingen busschaufför i sikte. Jag fick mer och mer panik då tåget gick 16.12 från Östra station. Springer av bussen för att se om det står några fler bussar som skall åt samma håll. Hittar en buss och skäller ut den stackars busschauffören å hans kollegas vägnar. Han är schysst och kör fort som bare den upp. Hoppas av bussen och börjar springa FORT. Springer som en galning och hinner med nöd och näppe in på tåget. Som ni kan förstå hade jag en lite stressig resa. Väl framme i stenugnsund mötte krille upp mig och vi åkte till Krilles pappa med familj. Efter en stund åkte jag och gabriel vidare till Emma som vi skulle tillbringa natten hos. Det blev en jätte mysig kväll med en massa tjejsnack och en massa godis. Sånt som jag behövde. Gabriel skötte sig exemplarsikt, han somande visserligen lite sent men det fungerade ändå. Han skrattade i sömnen haha tok unge!!!

Lördag
det blev en tripp till öäksäter, älskade göksäter!!! Hittade en jätte fin tröjja till Gabriel... Vid tolv tiden åkte jag hem till Krilles pappa igen där krille sov ruset av sig, han var nämligen på 25års fest på kvällen. Dagen där ute tillbringades med gabriel som lekte för fulla muggar ute och i gott sällskap med Gunvi och frida. Mats grejjade lite med sin bil medans vi satt och bättrade på solbrännan. Sedan jobbade jag kvällen mellan 17-22.

Söndag
En lugn morgon byttes mot tokstädning uppe på övervåningen. Sedan blev det en tripp till torp. Passade på att sova en sväng innan jag stack till jobbet mellan kl 17-22. Har jobbat mkt nu och det känns i kroppen faktiskt inte i jätte mycket värk men mest i trötthet.

summa sumarum helgen har vart bra


Bakgrund