Fredagen blev kanon...

Det blev en super trevlig kväll igår, Rickard & Embla kom vid halv sju tiden och då stod maten på bordet och gissa vad vi bjöd på ?? Haha som vanligt fläskfilé och potatisgratäng. =) Men det är ju såå gott. Vi käkade massa gott och sedan efter maten högg vi in på Mickans hemmagjorda rabarber och jordgubbs paj MUMS. Det var verlkigen super trevligt att träffas, John kom vid åtta tiden så jag hade två bröder med deras flickvänner på celebert sällskap. Härligt. Efter de hade åkt däckade både jag och Krille i varsin sida av soffan så det ser jag son topp betyg =)

Mickan och jag träffades redan vid halv elva tiden nere på stan för att handla lite inför middagen och efterrätten m.m Sedan var det meningen att Mickan bara skulle vara med mig som sällskap medans jag städade men det slutade med att jag och Mickan städade kliniskt rent i hela huset. TACK MICKAN du är guld!!! Så nu är det verkligen jätte fint här hemma. Skall allt ge henne en gentjänst nån gång det lovar jag.

Otur som Krille har så har blivit skadad igen. Hade ju tänkt att göra en massa här hemma med barnens rum m,m men han är handikappad, så det får vi göra Han lyckades få en plåtbit i handen i torsdags och envis som han var vägrade han gå till läkaren förrän han insåg att det aldrig slutade att blöda, efter fem timmar sipprade det fortfarande. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och han fick en tid på närakuten redan 20 minuter senare. Där fick han sy ett stygn, han fick stelkrampsspruta och antibiotika. Men har har ont stackarn.

Idag bär det av till Vårgårda!!! Skall bli såå kul. synd bara att jag känner mig krasslig, ont i halsen och värk i kroppen men DET SKITER JAG I!!!! Sömnbrist lider jag nog av också iaf nattsovandet, då gabriel har vaknat x antal ggr de senate nätterna och vill att man sitter inne hos honom tills han somnat, när han väl somnat och man smyger därifrån så vaknar han och skriker så det slutar oftast med att jag får sitta på den förbannade pallen i minst en timme i stöten GRRR.

Så ikväll är det bara Hannahs kväll för jag vet att Gabbe är i tryggt förvar hemma hos pappa. Och jag skall bara njuta av mina vänners sällskap.

Kram

Johan snackar sex

Den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge. Sex snacket kommer i slutet av klippet =)

http://www.youtube.com/watch?v=AxuJDn8gzjM&feature=related


HAHA

http://www.youtube.com/watch?v=Ym2lFxTMJe4&feature=related

Springer runt huset med en sax i handen.... ASGARVAR

På lördag.... åh va kul

Det skall bli så roligt att åka till Vårgårda på lördag. Emy ringde och berättade om att hon skulle ha inflyttningsfest och ville att vi skulle komma. Eftersom Krille skall iväg på så mkt roligt framöver så JAG SKALL ÅKA SJÄLV!!! Fy fan va gött... Att bara få vara HANNAH, vet att jag skrev om det häromdagen men det är verkligen skönt. Visserligen kan jag ju inte lämna magen hemma så blivande två barns mamman Hannah får ju följa med på ett hörn.

Det skall bli så skönt att få sitta och slappa i gamla vänners lag, visserligen skall ju de andra festa men det gör ingenting. Jag hänger med med det jag orkar.

På söndagen blir det nog lite modellbilder tagna på mig och Gabbe och även Camilla som skall göra lite schyssta bilder. Det skall bli kul.

Dagen har varit LUGN, fick sova till halv åtta, Gabriel sov dåligt inatt så det var skönt att få ta igen det lite sådär på morgonkvisten.

Han är verkligen fjollg min son... Han är verkligen hysteriskt rädd för flugor haha. Stackarn. Det jobbiga är ju att han antagligen drömmer om dom på natten och självklart så stör det honom mkt, fick gå in till honom flera ggr inatt och sitta vid sängen. Han låg och bankade sig i huvudet som han gör när han tänker på flugorna.. Knäpp unge.. Hoppas det är en väldigt övergående fas.

Kram

Johan Glans en riktig tokfrans....

Har verkligen fastnat för den här lilla skåningen som med sin breda skånska kan förtrolla en hel publik... Jag säger bara MU....

Kolla in....

http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE&feature=related

Firar min "frihet" med pompa & ståt


Gabriel är på dagis!!! Kanske jag låter helt hemsk men jag firar faktiskt lite. Jag firar med pompa & ståt alltså frukost vid datorn i lugn och ro med en kopp te i handen. Hur skönt som helst. Känner att min kropp behöver verkligen få lite lugn och ro, visseirligen skall jag väll inte klaga eftersom Gabriel är en extremt snäll liten kille, men det är som bensin fär själen att inte behöva tänka på någon annan än sig själv. Inte vara mamma, dotter, syster, sambo, ja allt som man är. Att bara få vara HANNAH. Underbart. Skall nog fortsätta firandet med lite vila och slappning framför tv:n för att senare ta tag i lite disk och tvätt MEN I MIN TAKT, skönt.



USCH vilken dag...

Fy säger jag bara, en sånn här dag är en sådan dag som man i efterhand river ur almanackan för att inte komma ihåg den. Hade siktat in mig på en jätte mysig dag, Gabriel skulle till dagis för första gången på 4 veckor och jag hade längtat efter lite "egen tid", Frida hade sovit över eftersom hon skulle till tandläkaren. Hade planerat en mysig Hannah, Frida dag, men ack nej.

Dagen började med att Gabriel vaknade vid halv fem, av en mardröm som vanligt, tog in han till oss men eftersom gabbe inte gillar att sova inne hos oss bar jag snart tillbaka honom. Heöt plötsligt hör jag gapskrik i ren hysteri. Jag springer in och ser skymten av en liten fluga och Gabriel är totalt skräckslagen. Bara till att bära in honom och invänta att han somnar om, men icke pappas väckarklocka väckte oss ur den lilla dvala vi hade infunnit oss i. Då var det bara att gå upp. SUCK.

Sedan kollade jag på Gabriels hals och inser att han har fått tillbaka de svullna lymfkörtlarna och då jag märkte en "inte äta" tendens på honom igår så vågade jag inte chansa på att lämna han på dagis ifall han var pågång att få halsfluss igen. Han piggade på sig lite så jag hoppades på att det bara var jag som var nojjig. Vi tog bussen ner till sjukhuset där Frida skulle till tandläkaren. Väl där skötte dig Gabriel ganska bra men i slutet bara han skrek och tog sig för halsen. Stackars plutt. Eftersom jag ändå skulle till vårdcentralen till kuratorn så tänkte jag att jag säkert kan få Malin på bvc att titta på honom. Så efter en hystertisk Gabriel inne på vårdcentralen fick vi tagit ett blodprov, som inte visade någonting. då förhoppningsvis är det bara en förkylning påväg . Skall komma tillbaka senare i veckan om han inte blir bättre. SUCK

Låter kanske inte som en katastrof dag men jag har även vart på dåligt humör, stackars Frida som fick hälsa på Bitterfittan Hannah. Bitterfittan Hannah är inge rolig att umgås med så Sorry Frida..

Och inte nog med detta, det skulle behövas göras tusentals saker här hemma men nu är all min energi slut. Diska, vem fan orkar det? Jag är helt slut...

Bilder från Krilles mobilkamera...

Gabriel och hans kompis Måns leker

Sötungen när han hade halsfluss

Gabriel åker den stora rutchkanan



Gabriel leker kojja i soffan


Gabriel poserar vid gungorna




Fika ute






Mys i soffan













Bakgrund