Väntar grill besök ikväll, trevligt :)

Idag kommer Emma & Simon hit. Det skall bli så mysigt. Har köpt lite kött på kötthallen & till det blir det det vanliga Potatisgratäng (sånn i vakuum förpackning från ICA), sedan bjuds det även på sallad & majskolvar MUMS.


Är så roligt att vi tagit upp kontakten lite mer igen med Emma & Simon, inte för att vi nånsin vart ovänner ABSOLUT INTE, men ibland så faller liksom vissa vänner lite i glömska man hör av sig kanske en gång per år, lovar att man skall träffas men det inte blir, ni vet säkert vad jag menar. Men nu det senaste halvåret har vi träffats fler ggr och jag fattar inte varför jag gått miste om dessa underbara människor. Jag & Emma har på något vis alltid vart på samma nivå om man säger så, vi har alltid matchat varandra till 100%, vi lärde känna varann när vi gick i högstadiet & trots att vi inte gick på samma gymnasium och gled ifrån varann så räcker det att vi ser på varann så har man liksom kommit ikapp den tid man förlorat. Emma är en sådan vän som man VET att man alltid kommer att ha kvar. På nått konstigt sätt känns det som vi har en vänskap som ligger liksom beyond the world, vi tänker likadant, vi behöver inte ens prata för att förstå varann, det är helt enkelt fräckt att ha en sådan vän. Att uppleva detta med en annan person.
Tok tjejen til vänster är Emma.... (snodde bilden från hennes facebook)

Ensam i kväll--> dejt med popcorn och dasset...

Först poporn & Talang
Sedan fick toaletten sig en omgång




Krille stack iväg till en kompis för & kolla på hockey, så ikväll hade jag och popcornen en dejt, men inte nog med lite popcorn ätande och Talang tittande, jag har även skurat dass låter väll som en underbar fredag kväll? Ja faktiskt, det var skönt att sitta själv, kolla på vad jag ville och sedan få ett litet städ ryck, köpte nämligen klorin, wc anka m.m & med det hemma kunde jag inte undgå att testa hur rent det egentligen kunde bli på dass, så nu kan man äta på dass golvet om man vill haha. Nån som vågar testa ? :)


Lekstund hos Ebba & mvc besök.

När jag tittade ut i morse blev jag helt glad i själen, vilket fint väder!!! Dessvärre försvann det jätte snabbt och förbyttes med regn, regn & åter regn. Suck

Efter att jag & Gabriel tatt det väldigt lugnt fram tills halv tio gick vi hem till Evelina & hennes dotter Ebba. Tänkte att Gabriel skulle leka sig trött eftersom jag senare hade en tid till MVC. De funkade jätte bra & jag blev till och med bjuden på en brak frukost hemma hos Evelina. Barnen lekte & lekte trots att Gabriel stundtals är lite rädd för Ebba, vilken tönt son jag har haha.

Sedan tog jag bussen upp till MVC,tio minuter innan besöket började somnade Gabriel som tur var så jag kunde lyssna på bebisens hjärta i lugn & ro. *Ler* De bultade på mellan 145-150 slag per minut, symfus måttet låg på 26 precis på genomsnitts kurvan. Nice. Även blodtrycket och sockret låg perfekt. Härligt. Efter EKG:t på tisdag så blir det läkar besök till mvc senareför att få kejsarsnittet godkännt, för jag hoppas verkligen att det blir så. Jag vägrar nått annat.

Så enligt mvc så fick jag ett GODKÄND tryck i rumpan, som dockan i tomte verkstan ni vet hihi

Camilla kommer på besök.

Idag har vi också vart uppe i ottan, Gabriel tyckte att vi skulle gå upp kl 05:50, fyyyy. Men det beror säkert på att han somnade 18:30 igår, han somnar så tidigt när han inte sover på dagen, är lite klyven samtidigt som det är så gött att han sover 2 timmar mitt på dagen, men samtidigt är det ju himla skönt att få lite ensam tid på kvällen också.

Idag kommer Camilla & hälsar på, det skall bli kul. Vi hade tänkt att ta en sväng till Emaus men blev inte så sugen på det när jag tittade ut imorse, regnar ju en massa usch.

Så nu sitter vi här jag och Gabriel kl är halv elva och vi har redan hunnit med att städa bada, fixa tuppkam på Gabbe och kollat på barnprogram. Dessutom har vi slappat en massa.



Gabriel myser framför tv:n kl 6 på morgonen



Här är Gabriel aldeles nybadad och mamma har fixat en cool tuppkam även ifall det kanske inte syns så bra.

Morgongympa och fika...

Idag fick jag gå upp i ottan kl halv sex närmare bestämt. Kl 8 var det vattengympa och jag skulle hinna duscha, väcka och ta på Gabriel och lämna honom hos Mickan (min brors tjej) & Alvin. Gympan var jobbigare än vad jag trott men förhoppningsvis gör den också gott.

Efter det käkade jag och Mickan med barn lunch och efter en stund försök att få Gabbe att somna i vagnen utan resultat gick jag till Yerba där jag stämt träff med en kompis, Marie. Blev ingen direkt lugn fika men mysigt hade vi iaf.

Efter det var det hem för att vila lite och sedan laga mat och allt det vanliga.


Kram på er.


Öppna förskolan sedan slappis dag.

Idag var vi en sväng på Öppna förskolan efter det åkte vi hem. Gabriel sov inte men mamma tog sig en lite nappis medans Gabbe satt i soffan bredvid, snälla unge =)

När pappa kom hem och vi hade ätit mat kom Gabbe på att man göra kojja i soffan. Mycket roligt. Titta själva =)

VAR ÄR GABRIEL?????


TITT UT HÄR ÄR JAG!!!!





Bebbe-bus sparkar så hela magen hoppar


Ha några sekunders tålamod så ser ni snart på magen hur det börjar sparkas och bökas därinne... *Ler*

Mitt yougurt monster


Första semster dagen


Idag blev det öppna förskolan, det var trevligt. Som vanligt. Bilden ovan från när vi väntar oå bussen dit. Ser ni att han har en fläskläpp, det lyckades han med genom att igår kväll stå i lego hinken och ramla framåt, tok unge.

Sedan somnade Gabriel i vagnen så medans han sov utanför så hann jag med att städa hela övervåningen och göra om en garderob som har vart ALLTiallo skåp till en skötbords garderob. Har ju lite dålig plats på nedervåningen och jag inser ju att jag inte kommer att springa upp varje gång det behöver bytas blöjja. Jag är jätte nöjd med hur det blev. =) Synd att jag inte tänkte på att ta en före bild för det såg verkligen för jävligt ut, den lilla vita hyllan som är inne i träboxen stod tidigare i garderoben överöst med blöjjor massa skräp smink högt o lågt m.m Men nu ser det lite bättre ut =) Trä boxen är faktiskt vår tvättkorg som jag bara vände på och skrivade av locket. Så nu får man se sig om efter en ny tvättkorg. Men hellre det än en annan skötbordslösning.




Ledig fram till sep 2010


Gud va skönt, sitter nu här kl 22:42 slutade jobbet för 42 minuter sedan och skall inte börja igen förrän september NÄSTA ÅR!!! Känns helt underbart. Nu skall jag ta hand om mig, Gabriel bebben (i och utanför magen), huset, Krille & framförallt hinna med att ha trevligt med vänner i lagom framfart *Ler*

Känslan är ofattbar, det skall bli sååå skönt att få vara ledig.

Tjingeling allihop. Nu skall jag kolla klart på en lite mysig film, Never been kissed. Rolig och ganska bra på ett töntigt sätt men det gillar jag.
Bilden är från tidigare idag då jag och Gabriel var hemma hos Måns (&Michaela & Jonas) var där på en lite lekdejt. Härligt.




Bakgrund