Duktig idag igen...

Idag hade jag en slow start, vilade lite på förmiddagen, sedan medan Gabriel sov duchade jag och sedan blev det att göra iordning gabriels icje existerande garderob. Han har tidigare bara haft en liten byrå och då det börjar bli gasnka mycket kläder blev det alldeles för mycket kläder som av brist på plats slängdes på golvet. Därför ficj Gabriels kläder flytta in till handduks skåpet i vårt sovrum. Det blev jätte bra. Passade även på att möblera om lite på övervåningen. idag skall jobba kvällen och det känns ju inte jätte upplyftande precis, men men det är pengar.

Tant Höglund, vad gör hon kvar i let´s dance???




Men helt ärligt, det är ju helt sanslöst hur kan hon vara kvar men inte Niclas??? Hon ser ju ut som en 90-åring på årsfesten på ålderdoms hemmet.




Roliga pics


En sån napp MÅSTE MAN BARA HA !!!



Ehh va gulligt!!?




DEN HÄR ÄR MIN!!!!




Shysst sovställning =)



Stackars farfar, anar ingenting



Får man dräpa sina barn??? haha




Det mest skrämmande är väll ändå hennes öron???







Man får väll passa på???



En liten mini Krille kanske???



Tack gode gud att gabbe inte ser ut så här!!





Och jag väntar syskon, SMART HANNAH
Ha ha ha
















Ja, barn har svar på allt





Inga kommentarer =)

Morgon stund har guld i mun

Här sitter jag nu igen, med lite lugn musik och tända ljus och äter min frukost I LUGN OCH RO, det är såå skönt. Ännu har min kropp inte återhämtat sig efter onsdagens bravader, och har en känsla at det inte kommer bli bättre idag heller har en massa tunga arbetsmoment idag.. SUCK.


I helgen blir det kanske lite shopping på Göksäter och sedan jobb, jobb, jobb....

TRÖTT i kroppen...och en massa mer

Suck.




Igår hade jag som jag skrivt en jätte mysig dag, men ÅHHHH var jag fått sota för det idag. Gjorde ju inte ens nått fysiskt ansträngande men ändå känns det som jag är Agda 95 år, med bruten lårbenshals och som blivit överkörd av ett tåg. Hur FAAAN kan man få träningsvärk av en vanlig jäkla promenad genom stan???? FAAAN




Nog om det och min kropp som gör revolt...



Idag har Krille äntligen fått en tid hos en läkare som enligt honom var väldens bästa läkare.. SKÖNT. Krille fick utskrivet medicin och nu hoppas vi på att det blir bättre.





Nu har vi börjat med en ny rutin till Gabriel typ 50:e i ordningen, han äter välling i soffan, sedan säger god natt borstar tänderna, sedan lägger man honom och sätter sig brevid sängen och nynnar eller bara är tyst. Han somnade så både igår och i förrgår, idag sa han hejdå med en gång så jag la honom ner och började nynna, då sa han hejdå ich vinka så vi får väll se om han somnar. Idag var han verkligen jätte trött.

Har även vart på utvecklignssamtal på dagis, där vi pratde lite om Gabriels utveckling, vad han gör på dagis,vad han gillar och inte gillar m.m det var spännande. Det mesta var positivt så det känns ju bra.
Nu är jag helt slut efter dagens sysselsättningar.

En super trevlig dag...

Idag har det förutom den onödigt tidiga morgonen, vart en toppen dag. Förmiddagen tillbringade jag på öppna förskolan. Men det märks att man inte är där så ofta längre, man känner sig snabbt utanför liksom en i mängden som snabbt försvinner. Men efter ett tag så hittade jag ett gäng tjejer som hade lust att snacka =) Efter det så somnade Gabriel i vagnen och jag tog en snabb sväng på Willys, sedan gick jag förbi ett massage ställe i stan och impuls bokade en tid, nästa torsdag blev det. UNDERBART.

Sedan blev det en promenad hem till Sabina och Sebastian, där var även Anna. Vi hade det mysigt och snackade en massa om allt mellan himmel och jord. Jag hjälpte Anna lite med sin blogg, det var kul. Funderar på att slänga in en besöks räknare där också, som en överaskning =) *fniss*

Vid halv fem snåret kom Krille och hämtade oss och jag började med att laga lasagne när vi kommit hem. Mycket gott blev det fast det saknades lite mer kryddor, så svårt att bedöma vad som är mkt och lite i kryddvärlden.

Krille var och tog blodtrycket och det ligger fortfarande skyhögt.. Suck.. men vi fick iaf reda på att även hans pappa har högt bltr, på nått sätt känns det skönt, att veta att det antagligen beror på generna och inte på nått annat. Han är ju ändå gått ner 9 kg och äter hyfsat nyttigt och tränar iaf 1 gång per vecka. Han har ju ett fysiskt jobb så där får han ju en massa "träning".

Nog om detta. Imorn blir det utvecklings samtal på dagis. Skall bli intressant att se va dom har att säga.


Tidig morgon, på den lediga dagen suck....


Idag, min enda lediga dag så bestämmer sig min lilla älskling för att vakna en halvtimme tidigare än vad jag brukar väcka honom när han skall till dagis, jag hade hoppats på liiite sovmorgon. Så nu sitter vi här kl 07:38 och vi har redan hunnit att duscha, och sitta uppe en kvart. Snart stundas det frukost och idag skall vi till Öppna förskolan, det tycker både jag och Gabriel är kul.


Känns så skönt för nu ör planerna inför semester, havandeskapsspenning och föräldrar ledighet bestämmd, nu skall bara försäkrings kassan godkänna havandeskaps penningen men det skall inte bli några problem. Så nu kommer jag gå hemma from 11 maj, Såååå skönt.

Tyck till!!!!!

http://www.babyparadies-shop.de/store/product_info.php?info=p4029_GRACO-Tandem-Stroller-Stadium-Duo-Gabriel.html


http://www.babyparadies-shop.de/store/product_info.php?info=p3821_Graco-Quattro-Tour-Duo-Stroller-Completo-Gabriel.html

http://www.babyparadies-shop.de/store/product_info.php?info=p4028_GRACO-Tandem-Stroller-Stadium-Duo-Gabi.html


Vad tycker ni.... ?

MIN morgon

MIN MORGON!!!

Har nu faktiskt insett att mornar är fantastiska. Jag är ju absolut inte en morgon människa, jag är den som går upp alldeles försent, tar på mig första bästa klädesplagg, springer nedför trappan för att snabbt borsta tänderna, kollar mig i spegeln och suckar, tar på mig ytterkläderna för att sedan med andan i halsen springa till bussen, som oftast redan står och väntar. Detta trodde jag skulle förändras när jag fick barn, men icke. Fast på sätt och vis har det faktiskt gjort det. Jag går fortfarande upp på tok för sent så jag knappt hinner med att ta på Gabriel kläderna borsta tänderna på honom och gå till dagis, vi är alltid sena. Men nu när mina arbetstider ändrats så betyder det att jag kan gå hem och bussen går inte förren kl 8:49, detta ger mig alltså tiden till att sitta vid köksbordet, läsa lite tidning på internet, blogga lite, dricka kaffe och tilloch med äta frukost. Jag tänder ljus och lyssnar på Enya. Helt underbart. Den största skillande är egentligen att jag typ för första gången på ett år slängt på mig lite smink innan jag går till jobbet och till och med kammar håret!!!


Denna nya vana är en bra vana och inget i världen skall ta den ifrån mig =)


Den vanliga kramen försvann så jag säger istället



KRAM HANNAH

Känner mig duktig...

Idag känner jag mig riktigt duktig, har jobbat (ja det måste man juh), jag har vart på personal möte (också ett måste visserligen), jag har bestämt mig angående min semester, jag har lagat mat, städat kliniskt i köket, städat i vardagsrummet, städat lilla dass och dammsugit hela undervåningen. Känner mig stolt över min dag, men nu när jag för första gången sätter mig i soffan kl 19:10 och så känns i kroppen, men det är det väll värt hoppas jag kan gå imorgon bara. Har problem med foglossning men känner faktiskt knappt av det idag men gissar att jag får bita i det sura äpplet imorn.


Jag undrar var mina gamla läsare från min förra blogg tagit vägen??? Försvann ni på vägen?


Fick en kommetar om att jag ofta ser lite crazy ut på mina bilder, visserligen är jag ganska crazy men idag får ni se en normal bild på mig och min son från april 2007...





Lite bilder från förr

Lite gamla pics....




Bild på mig sommaren 2006





Från samma kväll jag äter grillmat MUMS




Lite små packad på spelkväll 2006


Min kärlek Krille gör sin favvo syssla tittar på tv (år 2007)

Gabriel och Sebastian ca 5 månader gamla

Mammas pannkake kille..

Vilken pannkaks kille jag har här =) Gabriel käkasde upp 2 pannakakor utan vel och utan nått som helst bekymmer, helt otroligt. Han stor trivdes när jag plockade fram pannkakoprna... Synd att jag inte tog bilder. Skall snart fixa så att jag kan lägga in de nya bilderna här istället för på källar datorn.

Idag har vi inte gjort så jätte mkt men vi har ändå hunnit med att åka ut till Torp pch storhandla, Krille har köpt skor och Gabriel fick sig en tur och kollade runt bland alla folk. Pingu skulle vart där men jag hittade fasiken inte nån Pingu, tråkigt för Gabriel han hade nog uppskattat det. När vi kom hem fick jag ta tag i helgens disk och började laga mat.

Nu skall kvällen bidra med lite lugn och ro är det tänkt...


Slänger in ett roligt citat som vad mig veterligen kommer från min kompis Emy



Kan man inte övertyga dem, förvirra dem!



Trevlig helg och Gabbe vill ha nappen helt plötsligt.

Denna helg har vi haft det trevligt. I fredags blev det en mysig kväll hemma hos Therese med god mat och gott sällskap. I går hade vi en heldag med John och Mickan (o Alvin) med fika på stan i solen och god vegetarisk lasagne, sedan följde de oss hem och vi kollade lite på melodifestivalen medans vi spelade lite chikago och senare även UNO. Riktigt kul faktiskt. Det bästa med den här helgen har faktiskt vart att vi gått och lagt oss hyfsat tidigt ooch det har vart skönt.

Mickan hade med sig blodtrycks apparaten för at krille kännt sog konstig på det senaste och trycket visade sig vara högt 150/110 så han ringde sjukvårdsupplysningen och fick en tid på närakuten nu på morgonen. Då låg trycket på 140/100 så nu måste han hålla koll på sitt tryck så det inte stiger mer.

Idag blir det av bad med Gabriel på badhuset. Det skall bli kul, får bara se när det blir för Sabina och Martin skulle lämna sina chincillor i ljungkile vid elva tiden.

Igår hemma hos John och Mickan fick Gabriel ett bryt efter jag väckte honom efter han hade vilat, tror att han hade ont i magen. Det enda som hjälpte efter en halvtimme var att han pekade på Alvins napp, testade att ge honom den och Gabriel började sakterliga lugna ner sig. Sedan hade han den i munnen hela kvällen och var supernöjd. Vi har beslutat att testa att han får nappen vid läggdags istället för välling och se om han bara är snuttig och inte egentligen välling sugen. Tror egentligen att anledningen för att han vill ha napp är för att han ser andra barn ha napp, och barnen får nappen de är ledsna eller skall sova och det har han räknat ut att han också vill.
Jaja en två åring som nu kommer på att han skall ha napp, knäppis.

Bakgrund