Gabriel har fyllt 2 år


Igår var det "släkt kalas" här hemma, Gabriel var jätte nöjd då han fick en massa fina presenter. Till och med tårtan blev lyckad så jag är nöjd =). Idag kommer Gabriels två kompisar Sebastian oh Måns och deras föräldrar samt Therese, Rickard,Camilla och Kim. Så idag blir det kalasande igen. Igår var vi ute och åkte pulka med Gabriel för han fick en pulka av farfar mfl och en av John och Mikaela. Han tyckte det var jätte kul. Efter kalaset stannade John, Mikaela och Camillakvar så det blev tacos, melodifestivalen och rappa kalja senare på kvällen.

På det hela en underbar dag.



Ny blogg




Har nu skaffat en ny blogg skall försöka få in mina gamla inlägg skall bara komma på hur =)

Snacka om helvändning....


Har som sagt haft det lite tufft hemma med Gabriel som inte äter och som allmänt vart jätte trotsig, var idag till bvc och vägde Gabriel men det var ingen fara på taket. Fick en massa goda råd ang ätandet och tro på fan ungen åt upp hela portionen!!!! Han fick vara med och laga maten dela potatis m.m och sedan tände vi ljus och var färdiga med maten när pappa kom hem, sen när han hade ätit upp så fick Gabriel blåsa ut ljusen och han var super stolt. Hoppas det fortsätter så här.



Ha det bäst nu skall det planeras inför kommande kalas....



2 jobbiga veckor....

Usch, dessa 2 senaste veckorna har verkligen vart jobbiga. Föst som ni läst ang min huvudvärk som släppte mer eller mindre efter 1½vecka, det var jätte jobbigt och var sjukskriven i 5 dgr för det. Sedan får Krille feber och mår skit kasst (medans min huvvevärk höll på som värst), Krille fick feber förra lördagen och på måndagen fick även Gabriel feber. Krilles feber höll i sig ända till torsdagen medans Gabbes aldrig gick över. Stackarn hade jätte hög feber stundtals på dagen och förutom dåligt humör så verkade han inte ha ont nånstans, då näsan konstant runnit sedan han fick feber gissade vi på att det var förkylningen som ställde till det, men på fredagen började jag bli lite orolig. Ringde sjukvårdsupplysningen och då febern blitt lite bättre skulle jag vänta ett dygn till men inte ens då var han helt feber fri så det blev akuten på lördag kväll. Väl där konstaterades dubbelsidig öroninflammation, min stackars lilla grabb. Stackarn som har en mamma som inte fattar nånting.
Nu e det tisdag och han börjar sakterliga må lite bättre men febern vill inte rikligt ge med sig, men han mår bra mkt bättre än igår så jag gissar på att det snart blir bättre.

Så efter 5 dagars sjukskrivinng för mig 5 dagar för krille så behöver jag dessutom Vabba också fast som tur bara i en dag för jag kunde byta med en kollega, men nästa månad lär juh inte bli kul direkt SUCK...

Nu e det iaf Gabbes födelsedag som skall läggas all krut på, skall bara göra sånna där vanliga barntårtor och Faster Frida skall baka lite TACK FRIDA.

Tänk har det redan gått 2 år!!!!? Va fort det har gått och vad mkt som egentligen hänt på dessa 2 år. Nu har dessutom börjat prata lite mer, verkar som att han längtar efter att bli storebror....





Bakgrund