Grill i solens sken med goa vänner kan det bli bättre?


Underbara väder, underbara vänner och underbara barn. Det är så min kväll /eftermiddag kommer att se ut i deras goda sällskap. Idag blir det nänmligen grillkväll hemma hos oss. För ändamålet kommer Therese & Rickard och Jennifer & Emma. Förhoppningsvis kommer även Jonas, Michaela och Gabriels bästa vän Måns. Hoppas.


Krille har inhandlat en massa gott kött på kötthallen så det skall bli smarrigt till tusen. Till detta blir det nog pommes, potatissallad, majskolvar oh potatis sallad. Jag & Therese förblir nyktra men det kan tänkas att de andra slänger i sig nått gott att dricka.



Idag fick jag beröm av Gabriels fröknar för att jag har ett jätte artigt barn. Detta kan jag faktiskt hålla med om han säger alltid tack, på gränsen till lite för artigt *Ler* . Men var har han fått dessa fina egenskaper ifrån. Han måste bytts ut på BB. Hur kan en sånn guldklimp komma från mig??? Nu skal jag inte skryta med att han är guds ängel på jorden för då ljuger jag ju men några små bråk med kompisarna och en massa trots det har ju alla 2 åringar. Underbara unge.




Mardrömmar som sätter skräck i mig.

Usch dessa hemskheter vill man inte vara med om men inatt vart det fruktansvärt usch. Hemska saker, hemska tankar och känslor som man inte ens känner. Varför spelar hjärnan en ett spratt för....



Bort bort bort äckliga dröm ur mitt huvud...

En underbar morgon, men inte fullt så underbar fortsättning.

En bättre morgon än vad jag hade kan man nog inte få. Vaknade kl 7:10 då klockan pep och utan ens en smula trötthet gick jag upp, ställde mig i duschen och njöt. Solen gassade in i hallen däruppe så nog visste jag att ett underbart väder väntade. Gabriel låg fortfarande i sin säng, ochi nte vaknat en enda gång hade han gjort heller. När duschen var klar kommer jag ut ur badrummet och hör
- Hej mamma.
Då ligger Gabriel fortfarande i sängen och myser med sin nalle. Han sätter sig upp och pekar på sitt kuddfodral och frågar lite försiktigt:
-Va ä dä? och pekar på de olika figurerna, jag står och myser medans han går igenom alla figurerna på kudden och jag svarar. Sedan la han sin nalle björn i sängen och la snuttefilten på honom och pussade Eddie (nallebjörnen) och sa:
-Gnatt Eddie

Väl nere på undervåningen så skötte han sig exemplariskt, jag visade honom ett par nya skor (som han lånat av sebastian) och han tyckte dom var jätte coola. Wow, sa han och skulle ta på sig dom med en gång.

Promenaden (inte mkt till promenad när vi nästan bor på dagiset men ändå) flöt jätte fint och han höll mig i handen hela tiden.

Sådanna där mornar är ju helt fantastiska för en mamma som så ofta vaknar i ren panik för att jag är så jäkla morgon trött, tar på en trotsig 2 åring kläderna lite halvt med tvång och släpar den stackars ungen efter sig på promenaden till dagis, för att sedan komma några minuter sent som vanligt. Men idag blev jag till och med tidig.

Väl hemma blev det en skön frukost, framför laptopen, lite schysst musik när sminket skulle på och lagom med tid för allt pyssel som skall fixas med på morgonen.

Sen bar det i väg till jobbet. Dessvärre jobbar jag både dag passet och kvällspasset idag så trots det vackra vädret och min underbara morgon feeling så blir det 11 timmars jobb. Jaja man kan ju inte få allt här i världen.



Kompisar, sjukgymnastik och jobb

Idag på dagen var jag hemma hos Sabina där var även Anna och hennes fina små pojkar. Vi tillbringade dagen tjötandes med varsin kopp kaffe och sedan en massa god käk efter det blev det en snabbis in på LIDL och sedan lek på lekplats i Herrestad. Mysigt.

Efter detta var det besök hos sjukgymnasten som bråkade lite med mina fogar. Det konstaterades att jag hade foglossning iaf på vänstersida och att jag har onormalt dålig styrka i benen. Så går det Hannah när man aldrig tränar haha. Låter kanske konstigt men han skulle pressa isär benen (på gyn sätt haha) och jag orkade inte hålla mot. Självklart la ja ett snabbt skämt om att jag är lätt att våldta. Spred your legs woman. hahah Tur att killen också hade lite sarkastisk humor. Så nu blir det vattengympa fram tills bebben e född iaf. Dessutom skall jag nu lära mig att gå på ett helt nytt sätt, hur fasen lär man sig sånt efter 22 års fel promenerade? Hmm så länge jag koncentrerar mig på gåendet gör jag nästan rätt men kan fan inte prata och gå samtidigt längre.. Jobbigt.

Japp så när ni träffar mig så kom ihåg att påminna mig om hur jag går. Så kan ni bidra till min förbättrade hälsa =)

Nu jobbar jag kväll och imorn blir det både dag & kväll och sedan en dag till. Känns som jag knappt kommer vara hemma och träffa gabbe alls tills fredag eftermiddag=(

Men men ute skiner iaf solen =)

Världens konstigaste samtal

Sitter här halvt i chock. Fick precis ett samtal från någon som hade kolonilotter här i Uddevalla som ville ha tag på Krille, eftersom Krille är ute och grejjar i trädgården så ville jag inte störa honom med detta så jag frågade vänligt vad det handlade om. Tänkte att det säkert är nått med någon kombo lott och att jag bara hade hört fel. Men fick till svar att hon ville veta om han skulle ha kvar sin kolonilott, jag avbröt henne och sa att det omöjligt kan vara min sambo som har en kolonilott, ni som känner krille inser ju att detta inte kan vara rätt, varför skulle krille ha en kolonilott (en liten trädgård) undangömd för mig...??

Hon blev nästan sur och frågade igen om han heter Christian Abrahamsson och bor på Linnégatan 18 (vår förra adress). Jag sa att det säkert är den som bor på adressen nu som det gäller. Men hon var enveten som grisen.
- Nej men nu är det så här att hans jord slammas igen om han inte brukar den och det är inte bra, det gäller bara 100 kr per som han måste betala och vi måste veta om vi kan sälja jorden.

Jag upprepade gång på gång attdet kan inte var Krille du menar. Efter en föreläsning av vikten av att sköta sin kolonilott började hon prata om om att hennes koloni lott minsann har fått henne att må psykiskt och fysiskt bättre. Då började jag bli allvaligt fundersam på vad detta var för en människa kanske en schitzofren en som kommer och yx hugger Krille i natt. haha.

Efter en lång stund så frågar jag henne hur han såg ut som hon hade träffat. Hon ville först inte svara och började prata om att han säkert döljer kolonilotten för mig och detta inte alls är ovanligt. Men när jag vänligt men mkt bestämt frågar henne igen hur han ser ut så nämner hon att hon var osäker på att låta honom få ha kolonilotten från allra första början, han verkade inte så intresserad av trödgård utan var mer den skolade typpen, hade var intresserad av spanka och littratur, och jag säger ännu en gång att detta måste vara fel detta är inte min sambo.

Frågar för tredje gången hur han såg ut och hon sa äntligen, ja en liten och tanig kille. Då sa jag

- Detta är inte min sambo för han är tjock och grov (fint uttryckt va haha) och han är ställningsbyggare han hatar trädgård och är absolut inte intresserad av språk. Du måste ha fel.

Då skrattad hon i luren och sa att oj ja måste ha fel då.

DAHHH redan antingen var hon scitzofren eller så tycker man det är kul att busringa vid 50 års åldern alltså nått allvarligt fel på människan oavsett.

Skall bli spännande och se om det är så att krille har nåt att bekänna när han kommer in hahahahaha


Var bara tvungen att ta reda på lite till ang detta och fick tag på ett nr till han som äger kolonilotterna och på hans lista stod det inget efternamn kopplat till Cristian och han kände inte till detta. Han frågade vem som hade ringt och via nr hon gav mig kollade jag upp detta. Jag nämde att jag blev lite skraj av samtalet och han sa att hon just nu inte mår så bra. Så jäkla typiskt en galning är efter oss hahaha Får väll se om vi ligger yxmördade hela familjen när vo saknas från jobb m.m hahaha


En lugn och ensam dag

Idag har jag och Gabriel vart en sväng på öppna förskolan, efter det tog vi en promenad på stan, det bleve n promenad till bibblan för att låna en bok om syskon. Spännande. Efter det blev det mkt vandring på stan då Gabriel inte gärna ville somna i vagnen. Jag passade på att handla en brödkorg och två fina leksakslådor inne på Åhlens medans han sov. Faktiskt var det gasnka skönt att strosa runt på stan ensam, konstigt men sant.

Väl hemma blev det lite storstädning och sedan spagetti & köttfärssås. Krille kom hem och vände igen i stort sett för han är nu och spelar badminton. Gabriel har badat här har ni bilder på det..





Kram på er

Bilder från festen


Födelsedags "barnet" Krille e lite på lyret =)
Jens och Mattias från Vårgårda, Anna och Ida, Krilles kusiner och Annas pojkvän Kenneth på bild

John (min bror) sitter bekvämt. Camilla med på bilden här också.

John och Camilla försökte le så falskt som det gick, får säga att de lyckades =)
Vi gjorde också ett försök hahah

Ida och Jens..
Oscar, Jonas och Tobbe minglar..

Festen blev jätte lyckad.

Så skönt, alla möbler och diverse saker i behåll och gästerna var nöjda. Krille var näst intill euforisk när hela kvällen flöt på utan några problem. Han fick jätte fina presenter mycket pengar & presentkort och ett helt set med glas, tallrikar, bestick, muggar m,m TACK för alla fina presenter (säger Krille). Fetsen hade god stämmning och alla pratade med andra, PERFEKT. Jag höll till och med band på mig när det gällde musiken m.m sänkte knappt alls. Klagade gjorde jag inte heller, stolt över mig själv. Visserligen hade jag inte heller nått direkt att klaga över för alla skötte sig fin fint. =)

Vid halv tolv tiden gick de som skulle till krogen och de andra drpg sig hemmåt. JAg passade på att städa lite, skönt hade inte vart kul att göra det idag. Sedan vid 2 tiden kom första gänget hem. och vid halv tre trillade Krille med resten in också. Vi hade 7 personer som sov över här i natt så övervåningen var fullknökad.

Idag hämtade jag först Gabriel och sedan åkte vi ner till Mona-Lisas och åt en jätte god lunch.

Bilderna lägger jag in senare för jag är jätte trött.
Kram på er

Och grattis Krille på din 25 års dag

Bakgrund